14.03.15

Життя online. День 1

Досьє.
Формат: Від першої особи, думки з ранку, вдень та ввечері.
Мета: Удосконалення навичок спостереження, письма, відчуття світу, аналіз думок та почуттів людей.

Ранок. 
Задзвонив будильник на телефоні, вимкнувши його, через 7 хвилин я піднялась без жодної думки в голові, навіть нічого не снилось. Пів години ходила по хаті мов привид. Потім зібрала собі та йому на обід картоплю і рибу з пароварки, одягнула пальто та вийшла в парадні двері. 
Ранок видався сірим, мокрим та тихим. Пташки не співали, але літали дуже низько. В маршрутці людей було по суботньому багато. Як завжди музика та щоденник в телефоні не давали сумувати. Коли вийшла на зупинці почав дути сильний вітер. По дорозі випав навушник, зразу запхнула його назад у вухо. В навушниках тепліше - не  дує вітер у вушну раковину. 
В суботній ранок колеги обговорювали цицьки хвилин так двадцять. Одному хлопцю не давала спокою інформація, що Анжеліна Джолі видалила собі молочні залози через боязнь раку грудей. До десятої намагалась пограти з колегами в Бридж, але почали поступати дзвінки і я покинула гру. Випивши з пів літри води ранок плавно переходив у день, нагадуючи про себе легким голодом. Треба заварити хоча б чай.

День.

В день суботи на роботі збирається весела компанія і всі особисті справи відходять на задній план. Розвертається бурхливе обговорення якось суспільно-політичної справи чи події, яку нам підкидає, як сухі дрова у багаття, Платон. Сьогодні його думки турбували таємниче зникнення президента сусідньої країни та новий вигляд пропорційних та більше реалістичних карт світу.

Часто ми один одного пригощаємо, особливо, коли якийсь голодний голос озивається словами: "Хочу солодкого та солоного!" За день мене пригостили: морквою, горішками в грильяжі, вінегретом з шматком чорного хлібу, середньою частиною банану та пісним печивом. 

Також на роботі попросили намалювати вітальні слова на плакаті. Витратила все не мало натхнення та хвацько часу. 

Вечір. 


Ввечері краще планувати наступний день - це збільшує шанси зробити цей день більш продуктивним. До кінця робочого дня залишилось менше години. Завтра чекає на мене вихідний і я хочу приготувати, щось смачне, практичне та оригінальне на перші дні наступного тижня. Також не мішало би побігати, якщо погода буде цьому сприяти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар