Крем-суп із цукіні та шпинату. |
350 гр. чищених цукіні
250 гр. чищенної картоплі
1 чишена моркви
1 цибуля
1/4 частина капусти
100 гр. замороженого шпинату.
Спеції: суміш гострих перців, паприка, сіль.
1. Робимо овочевий бульйон: варимо капусту, порізану тоненькими пластинками моркву, цілу цибулину. Чистимо овочі: цукіні та картоплю.
2. Обов'язково треба вибрати великі насіння цукіні.
3. Цукіні і картоплю ріжемо на однакові кубики.
Не забудьте про шпинат.
4. Смажмо кубики із картоплі і цукіні до повного розм'якшення. Коли все розм'якне додаємо шпинат і тушкуємо ще 4 хвилини.
5. Все, що в нас було на сковорідці ми збиваємо блендером, додаємо кип'яченого молока 75 грамів та бульйону, та не забуваємо про спеції. Суп все ж таки має залишатися супом, тому залишки овочевого бульйону можна вилити, чи використати десь ще.
А куди діваемо ово4евий бульон?
ВідповістиВидалитиДуже доречне зауваження))) я про нього забула написати.
Видалити