13.09.14

Фото-рецепт. Крем-суп із цукцні та шпинатом

Крем-суп із цукіні та шпинату. 
Інгредієнти:
350 гр. чищених цукіні
250 гр. чищенної картоплі
1 чишена моркви
1 цибуля
1/4 частина капусти
100 гр. замороженого шпинату.
Спеції: суміш  гострих перців, паприка, сіль.


1. Робимо овочевий бульйон: варимо капусту, порізану тоненькими пластинками моркву, цілу цибулину. Чистимо овочі: цукіні та картоплю. 


2. Обов'язково треба вибрати великі насіння цукіні. 



3. Цукіні і картоплю ріжемо на однакові кубики.

Не забудьте про шпинат.
4. Смажмо кубики із картоплі і цукіні до повного розм'якшення. Коли все розм'якне додаємо шпинат і тушкуємо ще 4 хвилини.



5. Все, що в нас було на сковорідці ми збиваємо блендером, додаємо кип'яченого молока 75 грамів та бульйону, та не забуваємо про спеції. Суп все ж таки має залишатися супом, тому залишки овочевого бульйону можна вилити, чи використати десь ще.



 Bon appétit


2 коментарі: