|
Курка смажена на грилі |
| . |
Подивилася відео про 11 варіантів маринадів для шашлику з курячого філе.
Вибрала один із маринадів для курячих стегенеців із Айрану + томатний сік. Приємною скоринкою курка взялася буквально через 10 хвилин смаження. Спочатку порізала цибулю, посолила і залишила на 10 хвилин щоб цибуля пустила сік. Потім в цибулю додала порізані стегенця і залила Айраном і томатним соком. На 2 кг. курячого м'яса пішло трохи більше стакану Айрану і півтора стакани томатного соку. Через 2 години маринування ми злили рідину і засипала м'ясо сумішшю для курки, сушений часником, 3 грамами сушеного базиліку, свіжозмеленим чорним перцем і додала ще трохи солі
|
Мій гарний бутерброд і іграшки моєї племінниці |
|
Трава прикольний має вигляд якщо її фоткати через призму вогню =) |
|
Прихована реклама торгових марок. Чесно скажу, я купую кетчупи і майонези ТМ Чумак)). Ось знайшла незвичний жовтий кетчуп їх виробництва |
|
В мене дуже гарна тарілка з жовтим і червоним гострим кетчупами =) |
|
Треба було додати жару перш ніж жарити шашлик-машлик |
|
Гуляли по лісу, дуже просила мене сфоткати... |
|
Мої нові кеди =) |
Немає коментарів:
Дописати коментар