23.11.14

Тушковані курьячі шлунки з овочами

Нам знадобиться:

600 грм. курячих шлунків,
250 грм. заморожених овочів,
1 пакетик томатної пасти (або 4 ложки пасти),
1 невеличка цибуля.
Сіль, перець, мускатний горіх.

Я купую вже очищені шлунки. Так що, якщо ви купляєте інші, то треба їх вимити і почистити. Я ріжу шлунки навпіл. Тушкую їх на пательні під кришкою з олією до того моменту як вся рідина, що з них виділилась, повністю не випарується і вони не почнуть справді смажитись. Вже нарізану невеличку цибульку кидаємо на пательню теж смажитись. Далі я солю перчу, додаю мускатний горіх.

Потім додаю кип'ячену воду і засипаю суміш із заморожених овочів. Далі треба тушкувати до того  моменту, як шлунки не стануть більш м'якіші. Потім вкидаємо пакетик томатної пасти, куштуємо на смак і додаємо, якщо треба, ще солі та спецій. Тушкувати можна практично безкінечно. Але коли вода перетвориться на соус - треба виключати.


Я люблю це їсти з вареною картоплею =)





2 коментарі: